GRATIS LEVERING VED ORDRE OVER 1.499 DKK

BESTIL INDEN KL. 12:00 OG AFHENT SAMME DAG

DAG-TIL-DAG LEVERING VED BESTILLING FØR KL. 12:00

Privatlivspolitik

Forside » Privatlivspolitik

Indsamling og anvendelse af personoplysninger på slagterbob.com

Behandling af personoplysninger som angives ved køb

Når du gennemfører et køb på slagterbob.com, oplyser du en række nødvendige personoplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • E-mail
  • Telefonnummer
  • Betalingsoplysninger

Disse oplysninger behandles ved ekspedering af dit køb. Uden disse oplysninger ville vi ikke kunne levere din ordre. Det er altså et krav (samt i en efterfølgende periode på 5 år i henhold til Bogføringsloven]. Herefter bliver dine data slettet.

Gennemfører du et køb, som skal leveres til dig, vil oplysningerne om navn, adresse, telefonnummer og e-mail også blive udleveret til vores Xpressen.dk (vores fragtfirma) med henblik på levering af dine varer.

Behandling af personoplysninger – Samtykke

Sætter du X i boksen ”Ja, I må gerne kontakte mig pr. e-mail med nyhedsbreve og tilbud”, opbevarer vi din e-mail og oplysninger om dit køb, indtil det ikke længere er relevant. Du skal altså give os besked om, at du ikke længere ønsker, at modtage nyhedsbreve/e-mails fra slagterbob.com.

Personlige oplysninger

Når vi indsamler personlige oplysninger på slagterbob.com, overholder vi den eksisterende lovgivning samt GDPR – EU’s ordning om databeskyttelse.

Slagterbob.com indsamler brugerinformationer fra følgende kilder:

  • 1. Cookies, når du besøger vores websites. Herunder IP-adresse, land, sider,  kategorier,mærker, interaktioner.
  • 2. Ved køb, når du oplyser persondata, e-mail, betalingsoplysninger, beløb, mærker. Derudover behandles e-mails f.eks. ved ordre- og forsendelsesbekræftelse.
  • 3. Brugeradfærd og -interaktion i den kommunikation

Formålet med indsamling af informationer

  • Forpligtelser til forbrugeren for at slagterbob.com kan opfylde vores forpligtelse til dig som kunde.
  • Kundeservice. For at være i stand til at udføre kundeservice via e-mail. Herunder ligger at besvare spørgsmål i om ordrer, fejl eller vejledning.
  • Markedsføring. At inspirere, vise tilbud mv. via internettet, e-mail eller tredjepartsmarkedsføring.
  • Brugeroplevelsen. Vi ønsker, at brugernes oplevelse på slagterbob.com. Dette betyder bl.a. at vedligeholde, forbedre og sikre de besøgende gennem den statistik, som brugerne giver samtykke til. 
  • For at overholde den gældende lovgivning.

Besøgsstatistik

Når du besøger slagterbob.com, indsamles oplysninger om nogle besøg på vores webshop. Disse informationer bruges til at optimere brugeroplevelsen på webshoppen samt markedsføringen.

Datasikkerhed i forbindelse med køb

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi anvender Nets til behandling af dine betalingsoplysninger.

Værktøjer til besøgsstatistik

Vi anvender online analyseværktøjer som f.eks. Google Analytics, der hjælper os med at indsamle besøgsstatistik om brugen af slagterbob.com. Dette benyttes til at optimere og udvikle platformen med henblik på at give en bedre brugeroplevelse.

3. parts-cookies

Slagterbob.com bruger en række tredjepartsservices. Disse bruger muligvis også cookies. Du kan afvise disse tredjepartscookies ved hjælp af: youronlinechoices.com

Som beskrevet herover bruger slagterbob.com bl.a. Google Analytics. Du kan også fravælge Google Analytics her: support.google.com/analytics

Marketing og remarketing

Slagterbob.com samarbejder med virksomheder for at forbedre vores markedsføring. Blandt andet ønsker vi vise brugere og potentielle kunder mere relevante annoncer. I denne forbindelse anvender vi følgende leverandører: Facebook, Instagram og Google.

Oplysning, ændring, indsigelse, dataportabilitet og sletning

Du kan kontakte os og få oplyst, hvilke personoplysninger vi ligger inde med. Dette skal ske ved henvendelse til:

SlagterBob.dk ApS
Industrigrenen 21
2635 Ishøj
Danmark
CVR-nummer. 42281565
E-mail: info@slagterbob.com

Du er altid velkommen til at få slettet eller rettet i dine oplysninger, så vi har de rigtige. Du har også ret til at bede om at få udleveret oplysningerne (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller sletning, er du også meget velkommen til at skrive til os på info@slagterbob.com.

Ønsker du ikke, at vi skal opbevare dine personoplysninger længere? Så skal du sende os en anmodning herom til info@slagterbob.com.

Hvis du ønsker at klage over slagterbob.coms behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.

Indkøbskurv
Luk

DAG-TIL-DAG LEVERING VED BESTILLING FØR KL. 12:00

LEVERINGSDAGE: TIRSDAG, ONSDAG, TORSDAG OG FREDAG

KAN AFHENTES ALLE HVERDAGE & LØRDAG: KL. 10:00 - 17:00

Leveringsdage: tirsdag, onsdag, torsdag og fredag
Kan afhentes alle hverdage: kl. 10:00 – 17:00

Log ind
Luk

Ingen konto endnu?

Facebook Instagram
Butik
0 genstande Vogn
Min konto
[]